AL EEN HALVE EEUW UW GROENTEPLANTEN SPECIALIST

Zeer veel ervaring met tomaten-, paprika- en aubergineplanten. De wens van de klant is het allerbelangrijkst. Met onze teeltmensen proberen wij in de huid van de klant te kruipen om het gewenste plantmodel voor de klant te realiseren. Met behulp van ons tafelsysteem creëren we de meest optimale groeiomstandigheden voor uw plant. Zo kunnen wij de plantafstand, stok, watergift en het klimaat helemaal aanpassen aan uw wensen. Dit is mogelijk door onze verdeling van de kas in vele compartimenten en alle technieken die wij tot onze beschikking hebben. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om zowel geënte als ongeënte planten te leveren. Sinds januari 2012 zijn wij GSPP gekwalificeerd.

PAPRIKA

PAPRIKA

Met een schat aan teeltervaring telen we de planten zoals de klant die graag hebben wil. Met veel energie werken we aan een plant met een hoog droge stofgehalte. Onze paprikaplanten groeien makkelijk weg bij de kweker op de mat.

AUBERGINE

AUBERGINE

De wens van onze klant is leidend. We horen graag uw wensen zodat we deze kunnen implementeren in ons productieproces.

TOMAAT

TOMAAT

Er is veel geïnvesteerd in onze productieprocessen waardoor we topkwaliteit kunnen leveren. Alle processen zijn GSPP proved. Met onze kennis en optimale “hardware”, kweken we planten zoals u ze graag ziet. Van jonge planten net getopt, tot planten van 1 meter hoog voor de belichte teelt.

BEWORTELEN

BEWORTELEN

Een gedeelte van ons bedrijf is ingericht voor het bewortelen van stekken. Op dit moment zijn wij op zoek naar een professionele vermeerderaar, waar we mee kunnen samenwerken, om in de periode van week 51 tot week 14 stekken te bewortelen.

Wij komen graag bij u langs!

Wij komen graag bij u langs!

Ronald van der Sande komt graag bij u langs om uit te leggen wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.


E.
ronald@valstarplant.nl
T. + 31 (0)6 54 70 40 70

Blockquote icon

We stemmen onze productie exact op uw wensen af!

- Ronald van der Sande -