Een potroos inkopen geeft iedereen de kans te genieten van rozen

✔ Eigen merk: Bellisima

✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten

✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Als u besluit een potroos te gaan inkopen, dan is dat een goede keuze. Want wie houdt er nu niet van rozen? Met een potroos kan iedereen genieten van deze mooie plant met betekenis. Wist u dat rozen veel zeggen met hun kleur? Rode rozen staan natuurlijk voor de liefde, terwijl u met gele rozen aan uw geliefde kunt aangeven dat u liever alleen door het leven gaat. De roos is dus niet zomaar een bloem. Niet gek dus dat de roos zo populair is. Helaas heeft niet iedereen plaats voor een rozenstruik in de tuin omdat ze misschien helemaal geen tuin hebben, maar een balkon. Door het inkopen van de potroos kunt u ook deze mensen laten genieten van de rozenpracht.

De potroos inkopen bij een specialist die maatwerk levert

Een potroos inkopen, kunt u bij heel veel kwekerijen doen. Maar wanneer u ervoor kiest om dit te doen bij Plantenkwekerij Valstar Plant BV uit ’s Gravenzande, ervaart u optimale service. Onze ervaren specialisten gaan graag met u in gesprek over de door u gewenste kleur van de potroos, maar we vertellen u ook alles over de hoge kwaliteit van onze planten. Als we duidelijk hebben welke rozensoort en kleur u wenst, gaan we voor u aan de slag. Daarna worden de planten zorgvuldig verpakt in de door onszelf ontwikkelde Bellisima-verpakkingen, die ervoor zorgen dat de rozen en andere planten, zoals chrysanten, celosia’s en begonia’s, veilig vervoerd kunnen worden en mooi in het schap staan. Dit geldt natuurlijk ook voor onze groenteplanten. Wij ontwikkelen overigens ook verpakkingen op maat, blanke hoezen en onze speciale ‘With love’ hoezen.

Breng een bezoek aan onze kwekerij

Wilt u ook een potroos inkopen bij een goede kwekerij in ’s Gravenzande, in de buurt van Den Haag? Ga dan met ons in gesprek over uw wensen en eisen. Daarvoor kunt u natuurlijk bellen naar +31 (0)174 212 021 en u kunt ook e-mailen naar info@valstarplant.nl. Maar u kunt het best even langskomen in onze kwekerij, zodat we u alles kunnen vertellen over de mogelijkheden en een aantal opties laten zien. Maak van tevoren wel even een afspraak, dan weet u zeker dat wij de tijd voor u hebben.

Groete planten Groenteplanten

Groenteplanten van de beste kwaliteiten mogen gezien worden. Bekijk ons assortiment.

Ons assortiment
Bloeiende planten Bloeiende planten

Potplanten van de beste kwaliteiten mogen gezien worden. Bekijk ons assortiment.

Ons assortiment

CALIMERO

Potmaat: 12 cm
Hoogte: +27 cm
Aantallen p/w: 5.000 - 10.000
Beschikbaar: maart - oktober
Verpakking: Bellisima hoes
Kleuren: geel, wit, roze, rood, groen en oranje

Verzorgingstips

Een half-schaduw of lichte standplaats, maar niet in de volle zon. Kan ook buiten, mits de temperatuur niet onder het nulpunt komt. Goed vochtig houden, maar laat de plant niet in een laag water staan, 1x per week bijmesten.

DUBBELBLOEMIGE CHRYSANT

Potmaat: 12 cm
Hoogte: +27 cm
Aantallen p/w: 10.000 - 75.000
Beschikbaar: februari - oktober
Verpakking: hoes
Kleuren: geel, wit, roze, lichtroze, rood, paars en oranje

Verzorgingstips

De potchrysant krijgt graag veel licht. De plant heeft 2 tot 3 keer per week water nodig. Graag wekelijks een beetje plantenvoeding. Wanneer een uitgebloeide potchrysant buiten wordt gepoot, dan zal deze weer opnieuw gaan bloeien.

CELOSIA

Potmaat: 12 cm
Hoogte: 25 - 30cm
Aantallen p/w: 10.000 - 20.000
Beschikbaar: april - september
Verpakking: Bellisima hoes of blanco
Kleuren: lime, geel, oranje, rood en paars/roze

Verzorgingstips

Makkelijk in de verzorging! De plant houdt van veel licht. De plant heeft 2 tot 3 keer per week water nodig. Wekelijks een beetje plantenvoeding. Kan niet tegen (nacht)vorst. Na de bloei, de plant helemaal terugsnoeien voor herbloei.

PLATYCODON

Potmaat: 12 cm
Hoogte: +25 cm
Aantallen p/w: 30.000 - 40.000
Beschikbaar: maart - juli
Verpakking: zonder hoes
Kleuren: blauw, wit en roze

Verzorgingstips

Regelmatig water geven, houdt niet van water in de pot. Ook droogte is niet goed. Lichte zonnige plek. Bij buitengebruik is het bij aanhoudend mooi weer raadzaam om bij te gieten. De uitgebloeide bloemetjes verwijderen voor herbloei.

BEGONIA

Potmaat: 13 cm
Hoogte: +32 cm
Aantallen p/w: 25.000 - 40.000
Beschikbaar: maart - september
Verpakking: Bellisima hoes of blanco
Kleuren: geel, wit, roze, lichtroze, rood, oranje en tweekleurig roze

Verzorgingstips

Een lichte standplaats, maar niet in de volle zon. Gebruikt vrij veel water, maar laat de plant niet in een laag water staan, 1x per twee weken bijmesten. De uitgebloeide bloemetjes verwijderen voor herbloei.

HORTENSIA

Potmaat: 12 cm
Hoogte: 25 - 30 cm
Aantallen p/w: 10.000 - 15.000
Beschikbaar: week 8 tot 14
Verpakking: hoes
Kleuren: wit, roze, rood en blauw

Verzorgingstips

Houdt van veel licht, vermijdt scherpe zon. De plant 3 tot 4 keer per week dompelen. Laat de plant niet in een laag water staan. Als de plant uitgebloeid is, kan deze buiten geplant worden. Volgend jaar zal deze opnieuw bloeien.

Potrozen

Potmaat: 10,5 en 12 cm
Hoogte: 25-27 cm en 27-30 cm
Aantallen p/w: 75.000
Beschikbaar: jaarrond
Verpakking: With Love Huismerk en Bellisima hoes
Kleuren: geel, wit, roze, rood, paars en oranje

Verzorgingstips

Een lichte standplaats. Kan ook buiten, mits de temperatuur niet onder het nulpunt komt. De aarde licht vochtig houden. De uitgebloeide bloemetjes verwijderen voor herbloei.

Blockquote icon

We stemmen onze productie exact op uw wensen af!

- Ronald van der Sande -