Een mooie Astra inkopen

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Overweegt u om een Astra te gaan inkopen? Bent u fan van de Platycodon, en wilt u ook eens een andere plant kunnen aanbieden aan uw klanten? Kies dan voor de Astra, die u ook bij ons kunt inkopen. Deze hoogwaardige plant is niet alleen te koop in het blauw, zoals bij de Platycodon het geval is, maar deze mooie plant is ook verkrijgbaar in het wit en in het roze.

Ontdek de hoge kwaliteit als u een Astra gaat inkopen

Wanneer u een Astra wilt inkopen, dan moet u zeker eens langskomen in de kwekerij van Valstar Plant BV in ’s Gravenzande, in de omgeving van Den Haag. Onze specialisten staan graag voor u klaar. Het zal u hier verbazen hoeveel verschillende soorten bloeiende planten en groenteplanten. In ons ruime assortiment vindt u bijvoorbeeld schitterende potrozen, celosia’s en de populaire chrysant. Zo kunt u uw klanten altijd de beste planten aanbieden. Dit is mogelijk doordat wij onze planten op een goede manier kweken, zodat de planten sterk worden en veel bloemen of vruchten bevatten.

Neem contact met ons op bij vragen

Wilt u een mooie Astra of andere sterke plant bij ons inkopen? Maar heeft u nog vragen voordat u gaat bestellen? U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Bel bijvoorbeeld naar +31 (0)174 212 021, of stel uw vragen via info@valstarplant.nl.

"Als we complimenten krijgen over onze opkweekinspanning beginnen we allemaal te glimmen."

– Ronald van der Sande