Home » Groenteplanten

Al een halve eeuw uw specialist in groenteplanten

Ontdek de groenteplanten van Plantenkwekerij Valstar Plant BV uit ’s Gravenzande, nabij Den Haag. Wij hebben zeer veel ervaring met het kweken van groenteplanten, zoals tomaten-, paprika- en aubergineplanten. Bij de teelt van onze platen is de wens van de klant is het allerbelangrijkst. Met onze professionals proberen wij in de huid van de klant te kruipen om het gewenste plantmodel voor u te realiseren. Zo krijgt u precies de planten waar u naar op zoek bent.

De teelt van onze groenteplanten gebeurt altijd op maat

Met behulp van onze kweektafels, die uniek zijn in Nederland, creëren we met de teelt de meest optimale groeiomstandigheden voor uw groenteplanten. Zo kunnen wij de plantafstand, stok, watergift en het klimaat helemaal aanpassen aan uw wensen. Dit is mogelijk door onze verdeling van de kas in vele compartimenten én alle technieken die wij tot onze beschikking hebben. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om zowel geënte als niet-geënte planten te leveren.

Profiteer van onze kwalificaties

Sinds januari 2012 zijn wij GSPP gekwalificeerd. Door onze certificaten weet u dat u altijd planten van uitstekende kwaliteit ontvangt. De groenteplanten voldoen aan alle eisen die er in Nederland worden gesteld. Dit in combinatie met onze voor Nederland unieke teelt, zorgt dit voor ontzettend sterke groenteplanten die nog vele jaren de lekkerste tomaten, paprika’s, aubergines en komkommers geven. Daarna worden de planten vakkundig verpakt in onze Belissima-verpakkingen, die we zelf hebben ontwikkeld om optimale omstandigheden voor de plant te creëren. Ook voor andere planten kunt u uiteraard bij ons terecht.

Kom langs in onze kwekerij

Heeft u interesse in de inkoop van onze planten, kom dan zeker langs om de mogelijkheden te bekijken. We vertellen u dan graag alles over de teelt van deze groenteplanten, die in heel Nederland zeer geliefd zijn. Heeft u vragen? Bel dan naar +31 (0)174 212 021 of stuur een e-mail naar info@valstarplant.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op met een duidelijk antwoord op uw vragen.

PAPRIKA

Met een schat aan teeltervaring telen we de planten zoals de klant die graag hebben wil. Met veel energie werken we aan een plant met een hoog droge stofgehalte. Onze paprikaplanten groeien makkelijk weg bij de kweker op de mat.

AUBERGINE

De wens van onze klant is leidend. We horen graag uw wensen zodat we deze kunnen implementeren in ons productieproces.

TOMATEN

Er is veel geïnvesteerd in onze productieprocessen waardoor we topkwaliteit kunnen leveren. Alle processen zijn GSPP proved. Met onze kennis en optimale “hardware”, kweken we planten zoals u ze graag ziet. Van jonge planten net getopt, tot planten van 1 meter hoog voor de belichte teelt.

BEWORTELEN

Een gedeelte van ons bedrijf is ingericht voor het bewortelen van stekken. Op dit moment zijn wij op zoek naar een professionele vermeerderaar, waar we mee kunnen samenwerken, om in de periode van week 51 tot week 14 stekken te bewortelen.

WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS!

Ronald van der Sande komt graag bij u langs om uit te leggen wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.


E.
 ronald@valstarplant.nl
T. + 31 (0)6 54 70 40 70

"ONZE NIEUWE CELOSIA VALT OP. KIJK MAAR NAAR DE APARTE VORM EN HET BREDE KLEURENPALET."

Caroline van der Kleij