Home » Bloeiende planten » Seizoen bloeiers

Bloeiende planten om van te smullen: Seizoen bloeiers

Wij kunnen begonia’s, potchrysanten, calimero’s, celosia’s, platycodons en seizoen bloeiers leveren. Ons potplantenseizoen loopt van half februari tot eind oktober. Vindt hier alles over ons assortiment.

Chrysant ➞

Celosia ➞

Begonia ➞

Rozen ➞

Seizoensbloeiers

Platycodon

Potmaat: 12 cm
Hoogte: +25 cm
Aantallen p/w: 30.000 – 40.000
Beschikbaar: maart – juli
Verpakking: zonder hoes
Kleuren: blauw, wit en roze

Platycodon is een trendy plant, die een mediterrane, romantische sfeer geeft. Met zijn sympathieke stervormige bloemen verovert de platycodon een plek in elk huishouden, balkon, plantenbak of border. De platycodon, ook wel ballonbloem genoemd, is verkrijgbaar in drie aansprekende kleuren. Ieder seizoen zijn wij de eerste die deze plant op de markt brengt.

Verzorgingstips

Regelmatig water geven, houdt niet van water in de pot. Ook droogte is niet goed. Lichte zonnige plek. Bij buitengebruik is het bij aanhoudend mooi weer raadzaam om bij te gieten. De uitgebloeide bloemetjes verwijderen voor herbloei.

Hortensia

Potmaat: 12 cm
Hoogte: 25 – 30 cm
Aantallen p/w: 10.000 – 15.000
Beschikbaar: week 8 tot 14
Verpakking: hoes
Kleuren: wit, roze, rood en blauw

Hortensia is vanaf het vroege voorjaar tot in de zomer op de markt. Wij hebben een kort leveringsprogramma. Vanaf week 8 tot en met week 14 kunnen we 12 cm potten leveren in 4 verschillende mooie kleuren: wit, roze, rood en blauw. Door onze goed ingerichte kassen kunnen we zelfs in week 7 al de mooie kwaliteit leveren die u verwacht.

Verzorgingstips

Houdt van veel licht, vermijdt scherpe zon. De plant 3 tot 4 keer per week dompelen. Laat de plant niet in een laag water staan. Als de plant uitgebloeid is, kan deze buiten geplant worden. Volgend jaar zal deze opnieuw bloeien.