Altijd een mooie Astra voor de retail

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Bent u ook zo’n fan van de Platycodon, oftewel het ballonklokje, en wilt u deze mooie plant in andere kleuren aan kunnen bieden aan uw klanten, kies dan de Astra voor de retail. Deze plant heeft dezelfde schitterende ballonvormige bloemetjes. De plant is niet alleen verkrijgbaar in het blauw maar ook in andere kleuren, namelijk in het roze en wit. Dankzij de Astra voor de retail kunnen al uw klanten een schitterende ballonklokjesplant in hun tuin zetten.  

Ontdek de kwaliteit van onze astra voor de retail

Bij Valstar Plant BV vindt u diverse bloeiende planten en groenteplanten van hoge kwaliteit. Dat geldt natuurlijk ook voor de Astra voor de retail. De planten zijn niet alleen sterk, maar net zoals onze andere bloeiende planten staat ook de Astra voor retail vol van de bloemen. Deze hoge kwaliteit hebben wij te danken aan onze unieke kweekmethodes. Wij gebruiken bijvoorbeeld de ent-methode. Hierbij kweken wij stekjes van de plant op de onderstam, waardoor er een sterke plant ontstaat die veel bloemen of vruchten krijgt. Ook worden deze planten vaak groter. Op deze manier kunnen wij u bijvoorbeeld een sterke, volbloemige Astra voor de retail aanbieden.

Laat u informeren over onze planten en kweekmethoden

Bent u benieuwd geworden naar onze Astra en de andere varianten van de Platycodon die wij voor de retail in ons ruime assortiment hebben? En wilt u meer weten over onze kweekmethoden? Kom voor het inkopen van de Astra dan eens langs op onze kwekerij in ’s Gravenzande, in de buurt van Den Haag. Onze specialisten staan graag voor u klaar. Heeft u verder nog vragen, bel dan naar +31 (0)174 212 021. Ook zijn wij bereikbaar via e-mail op info@valstarplant.nl.

"We stemmen onze productie exact op uw wensen af."

– Ronald van der Sande