Koop een mooie Astra voor uw tuincentrum in

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

De Astra is een steeds belangrijkere plant voor een tuincentrum. Deze plant is namelijk zeer populair, en wordt ook steeds populairder. Het is namelijk een sterke plant die er met zijn ballonvormige bloemetjes bijzonder uitziet. Deze ballonnetjes zijn zichtbaar als de bloemen nog niet open zijn gaan staan, maar wanneer ze openbarsten zijn de bloemen ook nog prachtig, met verschillende kleuren en hun bijzondere vorm.

Een sterke Astra voor uw tuincentrum

De bloeiende planten en groenteplanten van Valstar Plant BV staan bekend om hun hoge kwaliteit. De planten zijn zeer sterk, en kunnen wel tegen een stootje. Zo is de Astra  die u kunt inkopen voor uw tuincentrum winterhard. Ook heeft de Astra, net zoals onze andere planten, veel bloemen. In het geval van onze groenteplanten is het zo dat deze planten een grote oogst aan tomaten, aubergines, paprika’s en komkommers opleveren. U leest het: onze planten zijn van hoge kwaliteit. Dit is mogelijk door onze unieke kweekmethoden, zoals enten. Wij kweken dan een nieuwe plant op een bestaande onderstam, waardoor er een extra sterke plant ontstaat, met veel bloemen of veel vruchten.

Kom uw planten uitkiezen

Wilt u ook de mooie Astra, of bijvoorbeeld een begonia of celosia inkopen voor in uw tuincentrum? Kom dan eens langs, dan ontdekt u ons ruime assortiment, en kiest u zelf de beste planten uit. Heeft u nog vragen over onze planten? Bel dan naar +31 (0)174 212 021. E-mail anders naar info@valstarplant.nl.

"Als we complimenten krijgen over onze opkweekinspanning beginnen we allemaal te glimmen."

– Ronald van der Sande