Een Astrakwekerij in het Westland

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Wilt u uw klanten ook de kans geven om het populaire ballonklokje in de tuin te zetten, bezoek dan onze astrakwekerij in het Westland. Valstar Plant BV uit ’s Gravenzande, nabij Den Haag, biedt onder andere astra’s en platycodon aan, zodat u deze plant in diverse kleuren kunt aanbieden. Het originele ballonklokje, de platycodon, is verkrijgbaar in het blauw, terwijl een Astra verkrijgbaar is in het wit en in het roze. Doordat wij de Astra’s op maat kweken en hierbij bijzondere kweekmethoden gebruiken, krijgt u een sterke plant met veel bloemen.

De bijzondere kweekmethoden van dé Astrakwekerij in het Westland

Wanneer wij Astra’s, celosia’s en andere planten voor u kweken, dan gebruiken wij hiervoor vaak de zogenoemde entmethode. Dit houdt in dat wij een stekje van de plant die we willen opkweken, laten groeien op een grondstam van dezelfde plant. Hierdoor ontstaat er een extra sterke plant, met veel bloemen die er prachtig uitzien. Ook is de plant zeer sterk, en minder vatbaar voor veel voorkomende ziektes. Zo is een plant van onze Astrakwekerij in het Westland jarenlang een schitterende blikvanger in de tuin.

Bezoek onze kwekerij voor meer uitleg

Bent u benieuwd geworden naar de kweekmethoden die wij gebruiken? Kom dan eens langs in onze Astrakwekerij in het Westland. Onze specialisten vertellen je graag alles over onze werkwijze en zoeken samen met u naar de mooiste planten. Heeft u vragen? Bel dan naar +31 (0)174 212 021 of stuur een e-mail naar info@valstarplant.nl.

"Als we complimenten krijgen over onze opkweekinspanning beginnen we allemaal te glimmen."

– Ronald van der Sande