Verschillende soorten van de begonia inkopen

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

U kent de begonia vast wel en u bent deze plant ook vast wel eens gaan inkopen, want dit is één van de meest populaire planten van Nederland. Veel mensen hebben de tuinbegonia al in de tuin staan en genieten van de mooie bloemen in verschillende kleuren die deze plant heeft. Maar wist u dat er wel meer dan duizend soorten begonia’s zijn? Deze hebben soms prachtige bloemen in verschillende kleuren, maar er zijn ook vele begonia’s die eruitzien als bladplant. Deze planten hebben wel prachtige bladeren, met soms mooie tekeningen. Al deze soorten van de begonia kunt u bij ons inkopen.

Een begonia inkopen is bij ons heel eenvoudig

Wanneer u de begonia wilt opnemen in uw assortiment, dan heeft u bij Plantenkwekerij Valstar Plant BV een ruime keuze. Wij bieden veel verschillende soorten aan. Heeft u advies nodig? Dan staan onze ervaren specialisten graag voor u klaar. Ze adviseren en helpen u graag met het uitzoeken van de mooiste begonia’s en andere planten. Dit kunnen bijvoorbeeld de klassieke rozen zijn, maar ook de bijzondere celosia’s en zelfs groenteplanten behoren tot de mogelijkheden bij onze kwekerij nabij Den Haag, in ’s Gravenzande.

Kom langs voor alle mogelijkheden

Zoals u leest zijn er allerlei mogelijkheden wanneer u de begonia of andere plant wilt inkopen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan op afspraak langs bij onze kwekerij in ’s Gravenzande. Belt of e-mailt u liever? Neem dan telefonisch contact met ons op via+31 (0)174 212 021 of stuur een e-mail naar info@valstarplant.nl.

"Als we complimenten krijgen over onze opkweekinspanning beginnen we allemaal te glimmen."

– Ronald van der Sande