Een mooie begonia voor de retail

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Wanneer u mooie planten, zoals een begonia voor de retail wilt inkopen voor verschillende bloemen- en plantenzaken, dan schakelt u Plantenkwekerij Valstar BV in. Net zoals al onze andere planten is ook de begonia zeer sterk, zodat deze eenvoudig vervoerd kan worden. Daarnaast is deze plant, zoals het een echte Valstar Plant betaamt, rijk aan bloemen. De begonia voor de retail is ook voorzien van volle bloemschermen met veel zeer sterke bloemen. Ook is de begonia er in veel verschillende soorten, ook voor de retail.

Ontdek alle soorten van de begonia voor de retail

De meeste mensen kennen de tuinbegonia met grote bloemen in verschillende kleuren wel, maar wat niet veel mensen weten, is dat er nog veel meer soorten van deze plant zijn. Wist u dat de begonia voorkomt in meer dan duizend soorten? Onze specialisten zoeken altijd een begonia die past bij uw vraag en bij de wens van uw klant. Dit kunnen begonia’s met mooie, sterke bloemen zijn, maar ook planten met mooie bladeren, die geen bloemen hebben. Zo past een begonia altijd in zowel een klassiek als modern interieur, wat ideaal is voor allerlei bedrijven in de retail.

Koop begonia’s in op verschillende manieren

Koop op diverse manieren de mooiste begonia’s in bij Plantenkwekerij Valstar BV uit ’s Gravenzande, nabij Den Haag. Dit kan door telefonisch contact met ons op te nemen en de begonia’s van uw keuze te laten bezorgen. Daarnaast bent u altijd welkom in onze kwekerij in ’s Gravenzande waar u behalve begonia’s nog veel meer planten vindt, zoals de mooiste celosia’s en onze unieke dubbelbloemige chrysanten. Ook vindt u bij onze kwekerij verschillende groentenplanten. Kom op afspraak langs of bel voor meer informatie naar +31 (0)174 212 021 of stuur een e-mail naar info@valstarplant.nl.

"We stemmen onze productie exact op uw wensen af."

– Ronald van der Sande