Dé begonia voor de tuinbouw

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Plantenkwekerij Valstar BV uit ’s Gravenzande, houdt zich bezig met het kweken van verschillende soorten planten, zoals de begonia voor de tuinbouw. De begonia wordt door onze ervaren specialisten zorgvuldig gekweekt in diverse varianten en allerhande kleuren. Net zoals al onze andere planten, kweken wij precies de planten en de hoeveelheden waar u naar op zoek bent. Op deze manier voorzien u uw klanten van unieke planten waar men naar op zoek is. Dit geldt voor de unieke dubbelbloemige chrysanten, onze eigen gekweekte potrozen en ook voor de in de tuinbouw populaire begonia. Leuk om te weten: onze potrozen worden gekweekt in onze eigen potrozenkwekerij ‘Lotz of Roses’.

Welke begonia voor de tuinbouw wilt u kunnen aanbieden?

Onze dienstverlening is zeer flexibel. Dit geldt bijvoorbeeld voor de begonia, die wij voor de tuinbouw op maat kweken. Ons maatwerk wordt tot in de details doorgevoerd. Als wij een begonia voor de tuinbouw kweken, overleggen we graag met u over het type begonia dat u in uw assortiment wilt opnemen en in welke kleuren de begonia’s moeten worden uitgevoerd. Zo is onze kwekerij in ’s Gravenzande, nabij Den Haag, één van de weinige kwekerijen in het Westland die ultiem maatwerk leveren. Natuurlijk profiteert u niet alleen van ons maatwerk als u een begonia voor de tuinbouw wilt laten kweken. Ook als u bijvoorbeeld celosia’s, chrysanten of rozen wilt laten kweken, leveren wij uiteraard graag optimaal maatwerk. U kunt ook bij ons terecht voor groentenplanten.

Overleg met ons over de mogelijkheden

Wilt u planten laten kweken waarmee u uw klanten écht wilt verrassen? Ontdek dan onze mogelijkheden door contact met ons op te nemen. Dit kan door te bellen naar +31 (0)174 212 021 of door het sturen van een e-mail naar info@valstarplant.nl. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee over de ideale planten die u uw klanten wilt bieden. Wilt u langskomen op onze kwekerij? Maak dan van tevoren even een afspraak, dan hebben we alle tijd voor u.

"Als we complimenten krijgen over onze opkweekinspanning beginnen we allemaal te glimmen."

– Ronald van der Sande