Ga met de trend mee door een celosia te gaan inkopen

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Steeds meer tuinbouwbedrijven hebben de behoefte om de celosia te gaan inkopen. Dit is ook niet zo gek, want deze opvallende en kleurrijke plant wordt steeds populairder. Het opvallende aan deze plant is de grote kleurrijke pluim bovenop, die er is in allerlei opvallende kleuren, zoals geel, roze en rood. Het is zelfs mogelijk om een celosia te kweken met een pluim in verschillende kleuren te kweken.

Profiteer van optimaal maatwerk

Dat is het grote voordeel van het inkopen van een celosia bij Plantenkwekerij Valstar Plant uit ’s Gravenzande. Wij leveren optimaal maatwerk, dus ook kunt u bij ons een celosia inkopen met een pluim in alle kleuren van de regenboog. Wij luisteren goed naar uw wensen, zodat de celosia of een andere bloem of plant, zoals een roos of groenteplant, die u gaat inkopen precies aansluit bij uw wensen qua grootte en kleuren. En natuurlijk is de plant altijd van goede kwaliteit.

Neem contact op met onze specialisten

Wilt u een celosia inkopen die precies aan uw wensen voldoet? Dan helpen wij u hier graag bij. Wij overleggen graag met u over hoe de celosia eruit moet komen te zien en over eventuele andere wensen. Kom dus op afspraak langs in onze kwekerij in ’s Gravenzande, vlakbij Den Haag, stuur een e-mail naar info@valstarplant.nl of bel naar +31 (0)174 212 021.

"Als we complimenten krijgen over onze opkweekinspanning beginnen we allemaal te glimmen."

– Ronald van der Sande