Een celosia voor de retail is er in allerlei kleuren

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Een celosia is er in veel verschillende kleuren, zeker voor de retail. Deze plant is namelijk zeer bijzonder, met zijn opvallend gekleurde pluim. Deze pluim kan allerlei kleuren hebben, van geel tot roze en van oranje tot paars. Zelf combinaties van kleuren zijn mogelijk. Bij Plantenkwekerij Valstar BV leveren we zoveel mogelijk maatwerk, waardoor u celosia’s kunt aanbieden aan al uw klanten in de retail, wat voor planten en kleuren uw klanten ook zoeken.

Hoe wordt een celosia voor de retail gekweekt?

Bij het kweken van een celosia voor de retail is vooral de kleur belangrijk. Juist omdat deze plant zoveel verschillende kleuren kan hebben, heeft u bij ons hierbij een vrije keuze. Om de juiste kleur te ontwikkelen, worden celosia’s met verschillende kleuren met elkaar gekruist. Hierbij wordt natuurlijk ook gelet op hoe sterk de plant wordt. Op deze manier kunt u als bedrijf in de retail een mooie celosia voor uw klant bieden. Dat geldt natuurlijk ook voor onze andere planten, zoals de rozen en begonia’s. Daarnaast vindt u verschillende groenteplanten in ons ruime assortiment.

Kom bij ons langs en ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd welke celosia’s wij aanbieden voor de retail? En weet u al welke kleuren u uw klanten wilt bieden? Kom dan op afspraak langs in onze kwekerij om de mogelijkheden te bespreken met onze specialisten. Neemt u liever telefonisch of per e-mail contact met ons op? Bel dan naar +31 (0)174 212 021 of stuur uw vragen naar info@valstarplant.nl.

"Als we complimenten krijgen over onze opkweekinspanning beginnen we allemaal te glimmen."

– Ronald van der Sande