De celosia: steeds populairder in de tuinbouw

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Met een celosia voor de tuinbouw gaat u met de tijd mee. Ook in de tuinbouw zijn er natuurlijk trends. Waar men vroeger vaak rozen en begonia’s in de tuin zette, is de celosia tegenwoordig een echte trend voor de tuinbouw. Deze plant, die ook wel de hanekam genoemd wordt, heeft een opvallende pluim in veel verschillende kleuren. Hierdoor is de celosia geschikt voor iedere moderne tuin. De celosia is een opvallende plant, maar ook is het een toegankelijke plant die past in veel verschillende tuinen. Een ideale combinatie dus.

Een celosia voor de tuinbouw is er in veel verschillende kleuren

Bij Plantenkwekerij Valstar BV in ’s Gravenzande, niet ver van Den Haag, leveren wij zoveel mogelijk maatwerk. Dit houdt niet alleen in dat u bij ons veel verschillende planten, zoals de begonia en andere bloemsoorten en groenteplanten vindt, maar ook dat de kleurrijke planten zoals de celosia ook voor de tuinbouw beschikbaar zijn in verschillende kleuren. Dit zijn standaard kleuren zoals rood, geel en blauw, maar het bijzondere van de celosia is dat deze plant ook beschikbaar is in bijzondere kleuren zoals roze of oranje en zelfs combinaties van kleuren zijn bij ons mogelijk.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Het geldt voor veel van de planten die u vindt in het ruime assortiment van Plantenkwekerij Valstar BV uit ’s Gravenzande, maar de celosia is pas echt een plant die voorkomt in veel verschillende soorten. Neem daarom voor meer informatie contact met ons op. Bel naar +31 (0)174 212 021 of stuur een e-mail naar info@valstarplant.nl of kom de planten bewonderen in onze kwekerij. Maak dan van tevoren wel even een afspraak. Onze specialisten staan graag voor u klaar.

"Plantenkwekerij Valstar bv is voorzien van alle modernste technieken!"

– Jan Valstar