Bijzondere planten bij de celosiakwekerij in het Westland

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Plantenkwekerij Valstar Plant BV is een ervaren plantenkwekerij die al enige jaren actief als celosiakwekerij in het Westland. In ons ruime assortiment vindt u allerlei verschillende soorten planten, zoals de bijzondere celosia in heel veel verschillende kleuren. Hierbij leveren wij ook maatwerk, zeker bij het uitvoeren van ons werk als dé celosiakweker van het Westland. U heeft bij Plantenkwekerij Valstar Plant BV in ’s Gravenzande  ruime keuze uit allerlei varianten van de schitterende celosia, die een opvallend felgekleurde pluim heeft.

De celosiakwekerij in het Westland voor optimaal maatwerk

Deze pluim is er in de meest bijzondere kleuren, van knalgeel tot dieppaars en van oranje tot blauw. Zelfs een combinatie van kleuren is mogelijk. Hierbij leveren wij optimaal maatwerk en een klantgerichte service. Zo hebben wij ons eigen, sterke verpakkingsmateriaal ontwikkeld. Ontdek alle mogelijkheden van onze celosiakwekerij in het Westland, in ’s Gravenzande, nabij Den Haag. U kunt niet alleen bij ons terecht voor diverse soorten celosia’s, maar wist u dat wij ook andere soorten planten leveren, zoals rozen en begonia’s en zelfs diverse soorten groenteplanten? De mogelijkheden bij Plantenkwekerij Valstar Plant BV zijn bijna eindeloos.

Bezoek dé celosiakweker in het Westland

Weet u al welke soort celosia’s of andere planten u wilt inkopen voor uw onderneming? Kom dan op afspraak eens langs bij onze celosiakweker in het Westland, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Heeft u eerst nog algemene vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)174 212 021 of door het sturen van een e-mail naar info@valstarplant.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen . Ontdek alle mogelijkheden bij onze celosiakweker in het Westland.

"Met onze teeltmensen proberen wij in de huid van de klant te kruipen."

– Jan Valstar