Een mooie chrysant inkopen bij de specialist

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

De chrysant, die u bij ons kunt inkopen is één van de meest verkochte planten van Nederland, en dat is ook niet zo gek. Deze mooie plant heeft namelijk volle bloemschermen met bloemen die voorkomen in veel verschillende kleuren. De bloemen aan onze chrysanten zijn zeer sterk. De volle bloemschermen zorgen ervoor dat de planten heel vol zijn. Maar dat is niet het enige, want de chrysanten die Plantenkwekerij Valstar Plant BV kweekt, zijn standaard dubbelbloemig wat de planten nóg voller maakt. Er zitten alleen maar voordelen aan het inkopen van een chrysant bij dé kwekerij uit ’s Gravenzande, niet ver van Den Haag.

Een chrysant inkopen na maatwerk van onze specialisten

Bij Plantenkwekerij Valstar Plant BV leveren we altijd maatwerk wanneer u een chrysant of een andere plant wilt inkopen, zoals een roos of een groenteplant. Laat weten welke kleur u wenst en wij doen ons best om de plant te kweken waar u naar op zoek bent. Doordat wij het kweekproces van A tot Z zelf uitvoeren, kunnen wij een goede kwaliteit garanderen. Wij letten natuurlijk niet alleen op de juiste kleur, maar onze chrysanten gaan lang mee en blijven er al die tijd fantastisch uitzien. Dit geldt overigens niet alleen voor de chrysant die u bij ons kunt inkopen, maar ook voor de rozen waarin wij tevens gespecialiseerd zijn.

Ga met ons in gesprek

Wilt u een bijzondere chrysant inkopen? Geef uw wensen door aan onze specialisten. Kom hiervoor op afspraak langs in onze kwekerij in ’s Gravenzande. Heeft u vooraf nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via +31 (0)174 212 021. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@valstarplant.nl.

"Het is leuk om planten te verkopen met een mooie uitstraling."

Caroline van der Kleij