Een bijzondere chrysantkwekerij in het Westland

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Plantenkwekerij Valstar Plant BV is niet zomaar een chrysantkwekerij in het Westland, specifieker gezegd in ’s Gravenzande. Wij bieden namelijk een unieke dubbelbloemige chrysant, die speciaal door onze kweker gekweekt wordt in de rijke grond in het Westland. Aan onze chrysanten groeien per steel twee bloemen, waardoor er volle bloemschermen ontstaan met zeer sterke bloemen. De missie van ons als chrysantkweker in het Westland is altijd het bereiken van optimale kwaliteit.

Ontdek de kleurenpracht van ons als chrysantkwekerij in het Westland

De chrysanten van onze chrysantkwekerij in het Westland zijn prachtig. De kleuren van de bloemen komen prachtig uit. Daarnaast is de kwaliteit van de planten die onze chrysantkweker kweekt natuurlijk uitstekend. Genoeg redenen dus om in zee te gaan met ons als chrysantkwekerij in het Westland, in ’s Gravenzande, nabij Den Haag. Hier vindt u mooie chrysanten in veel verschillende kleuren. Wij bieden daarbij optimale en klantgerichte service bij onze chrysantkwekerij in het Westland. We denken altijd graag met u mee over hoe uw chrysanten of andere planten zoals rozen groenteplanten of begonia’s eruit moeten komen te zien. Als chrysantkweker in het Westland bieden we altijd de beste kwaliteit. Of u nu chrysanten wilt laten kweken door onze chrysantkweker in het Westland of andere planten wilt laten kweken, het kan allebei bij Plantenkwekerij Valstar Plant BV.

Ga op verschillende manieren met ons in gesprek

Om een optimale klantgerichte service te kunnen verlenen, gaan onze specialisten graag met u in gesprek. Dit is mogelijk op verschillende manieren. Allereerst kunt u ons natuurlijk bellen op +31 (0)174 212 021 en ook kunt u e-mailen naar info@valstarplant.nl. Maar wij kunnen u optimaal adviseren wanneer u een bezoek brengt aan onze chrysantenkwekerij in het Westland. Hier staat wij als chrysantkweker graag voor u klaar. Maak van tevoren wel even een afspraak.

"Plantenkwekerij Valstar bv is voorzien van alle modernste technieken!

– Jan Valstar