Een chrysant voor de retail is er in diverse varianten

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Een chrysant is een populaire plant, waardoor u deze plant vast graag inkoopt voor in uw bedrijf in de retail. Heeft u een bedrijf in de omgeving van het Westland, dan is het aan te raden om een chrysant voor uw bedrijf in de retail in te kopen bij Plantenkwekerij Valstar Plant uit ’s Gravenzande, in de buurt van Den Haag. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan chrysanten in verschillende kleuren. Maar dat is niet het enige bijzondere aan onze chrysanten. We vertellen u er graag meer over, dus lees snel verder!

Onze bijzondere chrysant voor de retail

Behalve rozen, is onze kwekerij ook gespecialiseerd in het kweken van chrysanten. Zoals gezegd zijn dit niet zomaar chrysanten, maar kweken wij bijzondere chrysanten in allerlei kleuren. Deze chrysanten zijn altijd dubbelbloemig, zodat de bloemen volle bloemschermen hebben, die heel sterk zijn. Zo biedt u uw klanten goede kwaliteit aan. Bij het kweken van chrysanten leveren wij altijd maatwerk en bieden we een flexibele service.

Bespreek uw wensen met ons

Weet u al wat voor chrysant of andere plant, zoals een groenteplant, u wilt voor uw bedrijf in de retail? Bijvoorbeeld welke kleur of kleuren u wenst? Bespreek dan uw wensen met onze specialisten. Kom op afspraak langs in onze kwekerij in ’s Gravenzande. Belt of e-mailt u liever? Dan kunt u bellen naar +31 (0)174 212 021 of een e-mail sturen naar info@valstarplant.nl.

"Het is leuk om planten te verkopen met een mooie uitstraling."

Caroline van der Kleij