Kies de bijzondere chrysant voor de tuinbouw

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

De chrysant is een veel geziene gast in vele tuinen, waardoor deze plant ook veel gekweekt wordt voor de tuinbouw. Natuurlijk zijn er veel kwekers die chrysanten kweken – mede ook doordat deze plant zo populair is – maar de mooiste chrysanten vindt u bij Plantenkwekerij Valstar Plant. Wat onze chrysanten zo bijzonder maakt? Dat is onder andere het feit dat wij dubbelbloemige chrysanten kweken. Aan één uitloper zitten er dan dus twee bloemen. Zo ontstaan er volle bloemschermen. Dat is een ander voordeel van onze planten. De bloemschermen bestaan uit veel bloemen, die heel sterk zijn waardoor de plant lang meegaat.

Een kwalitatieve chrysant voor de tuinbouw vindt u hier

Als u een bedrijf in tuinbouw heeft, let u natuurlijk extra op de kwaliteit van de bloemen en planten die u in- en verkoopt. U wilt uw klanten natuurlijk alleen het beste bieden. Dat kan met de chrysanten en andere planten uit ons ruime assortiment. Wij bieden namelijk alleen planten aan van hoge kwaliteit. Dit zijn planten die er lang mooi uit blijven zien. Wij denken graag met u mee over wat de meest ideale chrysant voor uw bedrijf in de tuinbouw is. Wij hebben een flexibele dienstverlening, zodat we het soort chrysant in de kleur kunnen kweken waar u naar op zoek bent.

Kom langs in onze kwekerij voor een overzicht van de mogelijkheden

Zoekt u een bijzondere chrysant of andere planten, zoals groenteplanten voor uw bedrijf in de tuinbouw? Ontdek dan alle soorten in onze kwekerij in ’s Gravenzande. Onze ervaren specialisten vertellen u graag over de chrysanten, maar ook over de celosia en de begonia, die wij ook kweken. Daarnaast worden de planten verpakt in de onszelf ontwikkelde Bellisima verpakkingen, blanke verpakkingen en op maat gemaakte hoezen. Daarnaast is het verpakken in onze unieke ‘With Love’ hoezen mogelijk. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voordat u onze kwekerij in ’s Gravenzande, nabij Den Haag bezoekt? Bel ons dan op telefoonnummer +31 (0)174 212 021 of stuur een e-mail naar info@valstarplant.nl. Wilt u ons bezoeken? Maak dan via dezelfde weg een afspraak, dan hebben we alle tijd voor u.

"Als we complimenten krijgen over onze opkweekinspanning beginnen we allemaal te glimmen."

– Ronald van der Sande