Groente voor de opkweek: aubergine

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Steeds meer Nederlanders koken exotisch, waardoor ook exotische groente tegenwoordig uit de opkweek komt en de aubergine steeds vaker beschikbaar is. Hierdoor is het ook in Nederland mogelijk om heerlijke moussaka ’s, lekkere gevulde aubergines en shakshuka’s te maken. Mede hierdoor wordt de aubergine steeds populairder. Daarom is het lucratief om deze groente in de opkweek te produceren, zodat u altijd aan de vraag naar de aubergine kunt voldoen.

Voldoe aan de groeiende vraag naar de lekkerste groente uit de opkweek: de aubergine

Door de populariteit van de aubergine is het belangrijk dat de productie op peil blijft. Daarom loont het als u deze groente in de opkweek gaat produceren, zodat u altijd goede aubergine in grote hoeveelheden kunt aanbieden. Dit kan doordat wij onze groenten enten, waardoor u extra veel aubergines van hoge kwaliteit kweekt. U leest het: er zijn veel redenen om te kiezen voor de aubergine en voor onze andere groente uit de opkweek zoals de tomaat, de paprika en de komkommer.

Ga met ons in gesprek over de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de groente die wij in de opkweek hebben, zoals de aubergine? Kom eens langs in onze kwekerij in ’s Gravenzande, nabij Den Haag, dan laten wij u alle mogelijkheden zien. Ook vertellen we u alles over de opkweek waarmee wij onze groente zoals de aubergine kweken. U ziet dan ook alle groenten en onze bloeiende planten die wij kweken. Heeft u specifieke vragen? Bel dan naar +31 (0)174 212 021. Neem contact met ons op via info@valstarplant.nl.

"Als we complimenten krijgen over onze opkweekinspanning beginnen we allemaal te glimmen."

– Ronald van der Sande