Groente voor de opkweek: komkommer

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Wat betreft groente voor de opkweek kunt u bij ons terecht voor één van de populairste groenten van Nederland: de komkommer. De komkommer is een populaire toevoeging aan bijna iedere maaltijd. Dat is ook niet zo gek, want deze groente met een milde smaak maakt iedere maaltijd lekker fris. Zeker in de zomer is bijvoorbeeld een salade met komkommer heerlijk, maar ook lekkere frisse schijfjes komkommer op de boterham zijn heerlijk. Ook is de komkommer een fijne dorstlesser.

Meer groente voor de opkweek dan komkommer alleen

Er zijn dus redenen genoeg om zelf uw groente voor de opkweek te gaan kweken, en vervolgens zelfgekweekte komkommer te gaan verkopen. Wilt u ook andere groente gaan verkopen? U kunt ook bij onze kwekerij terecht voor tomatenplanten, aubergineplanten en paprikaplanten van hoge kwaliteit. Deze planten worden vaak geënt, zodat u groente uit de opkweek haalt van hoge kwaliteit. Dat niet alleen, door de ent-techniek haalt u ook een grotere komkommeroogst uit de komkommerplanten van Valstar Plant BV uit ’s Gravenzande, niet ver van Den Haag. Zo geeft u met onze groenteplanten een boost aan uw omzet.

Kom onze kweektechnieken bekijken

Bent u benieuwd geworden naar hoe wij onze groente behandelen bij de opkweek, en hoe wij zorgen voor een komkommer van hoge kwaliteit? U bent altijd welkom in onze kwekerij, zodat we u alles kunnen vertellen over onze groente- en bloeiende planten. Ook ziet u welke soorten groenten en bloeiende planten wij aanbieden. Heeft u andere vragen? Bel dan naar +31 (0)174 212 021. Ook kunt u contact met ons opnemen via info@valstarplant.nl.

"We stemmen onze productie exact op uw wensen af."

– Ronald van der Sande