Groente voor de opkweek: tomaat

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Wanneer u groente voor de verlengde opkweek wilt gaan telen, dan is de tomaat een uitstekende keuze. Met het steeds warmer wordende klimaat in Nederland is de tomaat namelijk steeds beter te kweken, zeker met behulp van kassen. Plantenkwekerij Valstar Plant BV uit ’s Gravenzande, nabij Den Haag, heeft veel geïnvesteerd in unieke kweekprocessen en productieprocessen. Zo leveren wij altijd planten van hoge kwaliteit.

Met onze groente voor de verlengde opkweek teelt u een tomaat van hoge kwaliteit

Door jonge planten al snel op te gaan kweken, hebben we al vanaf het begin zicht op de gezondheid van de plant. Op deze manier garandeert Valstar Plant BV altijd gezonde planten van hoge kwaliteit. Ook de groenten die de plant produceert zijn altijd smaakvol en blijven lang vers. Daarom kiest u voor groente van onze opkweek, die er overigens niet alleen is voor de tomaat, maar ook voor bijvoorbeeld de aubergine, de komkommer en de paprika, ook als u aan verlengde opkweek doet. Al deze groenteplanten en ook onze bloeiende planten worden altijd ingepakt in verpakkingen waarin de plant lang mooi blijft. De plant krijgt hierin namelijk voldoende licht en lucht. Dit geldt zeker voor onze Belissima-verpakkingen, die wij zelf ontwikkeld hebben.

Kom langs of neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u benieuwd naar de manier waarop wij groente voor de verlengde opkweek ontwikkelen en wilt u bijvoorbeeld de tomaat gaan toevoegen aan uw assortiment? We denken graag met u mee over de mogelijkheden. Kom daarom langs in onze kwekerij of bel naar +31 (0)174 212 021. Ook kunt u ons mailen op info@valstarplant.nl.

"Als we complimenten krijgen over onze opkweekinspanning beginnen we allemaal te glimmen."

– Ronald van der Sande