Dé kwekerij met allerlei soorten begonia in het Westland

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Onze kwekerij houdt zich onder andere bezig met het kweken van de begonia in het Westland. Wist u dat een begonia voorkomt in veel verschillende soorten? We kennen allemaal wel de tuinbegonia met zijn mooie bloemen in allerlei kleuren, maar wist u dat er wel meer dan duizend soorten van de begonia zijn? Heel veel soorten daarvan hebben geen bloemen, maar wel schitterende bladeren met mooie tekeningen. Daarnaast hebben de bladeren de mooiste vormen.

De kwekerij die maatwerk levert bij het kweken van de begonia in het Westland

Plantenkwekerij Valstar Plant BV is niet zomaar een kwekerij in ’s Gravenzande, in het Westland. Wij leveren namelijk altijd optimaal maatwerk. Wij kweken bloeiende planten in de door u gewenste kleuren en leveren altijd planten van zeer hoge kwaliteit. Dat geldt natuurlijk ook zeker voor de rozen en celosia’s die wij kweken. Daarnaast kweken we ook bijzondere plantensoorten, zoals onze unieke dubbelbloemige chrysanten en ook groenteplanten. Na de kweek worden de planten zorgvuldig verpakt in de Bellisima verpakkingen, blanke hoezen en With Love hoezen die wij zelf hebben ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de planten niet beschadigen tijdens het vervoeren, en dat u ze op een mooie manier kunt presenteren. Wij ontwikkelen ook hoezen op maat.

Ga met ons in gesprek

Weet u al welke eisen u heeft aan de begonia die u wilt laten kweken door onze specialisten in onze kwekerij in ’s Gravenzande, nabij Den Haag, in het Westland? Weet u dat nog niet? Onze experts adviseren u hier graag bij. Kom op afspraak langs in onze kwekerij, bel naar +31 (0)174 212 021 of stuur een e-mail naar info@valstarplant.nl.

"Ons merk Bellisima staat voor ons topsegment met een onderscheidende presentatie."

Tim Breugem