Een gespecialiseerde kwekerij van potrozen in het Westland

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Behalve onze unieke dubbelbloemige chrysanten, zijn wij in ons bedrijf in ’s Gravenzande, nabij Rijswijk, een gespecialiseerde kwekerij in potrozen, in het Westland. Onze potrozen, zijn, net zoals veel van onze andere planten, voorzien van grote bloemschermen. Deze bestaan uit vele knoppen, waar veelal kleine bloemen uit groeien. Hierdoor zijn de potrozen van dé kweker in het Westland voorzien van kwalitatief hoogwaardige bloemen. De bloemschermen zijn vrij groot, waardoor de planten vol staan met bloemen. Daarom kiest u voor ons als potrozenkweker in het Westland.Kwekerij potrozen Westland

Een gespecialiseerde kwekerij in potrozen in het Westland met extra services

Onze kwekerij is niet alleen gespecialiseerd in het kweken van potrozen, maar wij kweken in het Westland nog meer soorten planten en bloemen. Denk hierbij aan onze unieke chrysanten, die als dubbelbloemige plant ieder interieur opfleuren. Al onze planten, waaronder onze potrozen, worden in onze kwekerij in het Westland verpakt in onze unieke Bellisima-verpakkingen. Deze zorgen ervoor dat alle planten veilig vervoerd worden vanaf onze kweker in potrozen, zonder dat ze beschadigd worden. Vanaf het kweken tot aan het vervoer van de potrozen zorgen wij als dé kweker in het Westland optimaal voor de planten. Wij vervoeren overigens ook potrozen en andere planten naar exporteurs. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen, hebben wij onze kwekerij met hoogwaardige potrozen losgekoppeld van onze algemene kwekerij in het Westland, zodat we onze kwaliteit kunnen blijven waarborgen. Onze kwekerij met potrozen hebben we Lotz of Roses genoemd, omdat u bij dé potrozenkweker in het Westland de keuze heeft uit veel verschillende soorten potrozen.

Neem contact op met uw potrozenkweker in het Westland

Bent u op zoek naar mooie potrozen van een goede potrozenkweker in het Westland? Kom dan langs in onze kwekerij in ’s Gravenzande, waar u de keuze heeft uit veel verschillende potrozen. Heeft u vragen voordat u onze kwekerij bezoekt? Neem dan contact met onze specialisten op door te bellen naar +31 (0)174 212 021 of stuur een e-mail naar info@valstarplant.nl. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Daarom zijn wij dé kweker van potrozen en andere planten in het Westland.

"Plantenkwekerij Valstar bv is voorzien van alle modernste technieken!"

– Jan Valstar