Ontdek ons veelzijdige opkweekbedrijf in het Westland

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Valstar Plant BV is een veelzijdig opkweekbedrijf in het Westland, in ’s Gravenzande, in regio Den Haag. U heeft bij ons niet alleen de keuze uit diverse soorten groenteplanten, maar ook uit diverse bloeiende planten, zoals de begonia, de celosia en de chrysant. Wij kweken onze planten voor diverse bedrijven, en doen dit waar mogelijk op maat. Heeft u specifieke eisen aan uw planten? Laat het onze specialisten dan altijd weten, want wie weet kan ons opkweekbedrijf in het Westland u helpen. Zo kweken wij bijvoorbeeld dubbelbloemige chrysanten in diverse kleuren.

Het opkweekbedrijf in het Westland met gewassen van hoge kwaliteit

Ons opkweekbedrijf in ’s Gravenzande, in het Westland, niet ver van Den Haag, kweekt altijd hoogwaardige en sterke groenteplanten en bloeiende planten, zoals chrysanten en astra’s. Bij onze groenteplanten bent u altijd verzekerd van een grote opbrengst. Dit kan door onze unieke manier van kweken. Wij gebruiken hierbij namelijk de ent-methode. Door het enten van de groenteplanten krijgt u sterke planten die veel groenten produceren. De tomaten, aubergines, komkommers en paprika’s die op deze manier gekweekt worden, zijn van hoge kwaliteit en blijven lang vers.

Kom langs in onze kwekerij

Wij ontvangen u graag in ons opkweekbedrijf in het Westland, in ’s Gravenzande. Wij vertellen u alles over onze manier van kweken. Ook bespreken we dan de mogelijkheden wat betreft uw eisen aan de planten. Heeft u verder nog vragen, bel dan naar +31 (0)174 212 021. Stuur een e-mail om contact met ons op te nemen naar info@valstarplant.nl.

"Als we complimenten krijgen over onze opkweekinspanning beginnen we allemaal te glimmen."

– Ronald van der Sande