Een Platycodon inkopen

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Een Platycodon inkopen is een must, want deze plant is steeds populairder aan het worden. Dit komt met name door het prachtige bloempje, dat er in het begin uitziet als een ballonnetje. Als het ballonnetje openbarst, dan ziet het bloempje er prachtig uit, met zijn prachtige blauw-, roze- of wittinten. Daarnaast is deze plant ongelooflijk sterk.

Een hoogwaardige Platycodon inkopen doet u hier

De Platycodon ziet er niet alleen fantastisch uit, maar als u deze mooie plant gaat inkopen bij Valstar Plant BV, dan zal u opvallen dat deze plant ontzettend sterk is. Al onze planten hebben veel bloemen die zeer gezond zijn. Iets soortgelijks geldt voor onze groenteplanten, die ook van hoge kwaliteit zijn en een grote oogst opleveren. Deze hoge kwaliteit en het feit dat de planten er mooi uitzien, hebben we te danken aan onze goede kweekmethoden. Doordat wij kweken op een grondstam, kweken wij altijd heel sterke planten die veel bloemen of vruchten zullen dragen. Daarnaast worden onze planten vakkundig verpakt in de hoogwaardige, door onszelf ontwikkelde Belissima-verpakkingen.

Bezoek onze kwekerij voor meer informatie en bestel direct

Wilt u ook een mooie Platycodon, of bijvoorbeeld een Astra, chrysant of potroos inkopen? Wanneer u een bezoek brengt aan onze kwekerij in ’s Gravenzande, nabij Den Haag, laten wij u alle mogelijkheden zien. U kunt dan zelf ook de planten die u wenst uitzoeken. Heeft u nog vragen voordat u ons bezoekt, bel dan naar +31 (0)174 212 021. E-mailen mag naar info@valstarplant.nl.

"Als we complimenten krijgen over onze opkweekinspanning beginnen we allemaal te glimmen."

– Ronald van der Sande