Platycodon voor de retail

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Platycodon, oftewel het ballonklokje, is een graag geziene gast in veel Nederlandse tuinen, en dat geldt ook voor de retail. De blauwe bloempjes van deze plant hebben een unieke ballonvorm in het begin, maar als het bloemetje openbarst dan laat hij zijn pracht en praal pas echt zien. Er ontstaat zo een schitterende blauwe bloemenzee.

Een sterke platycodon voor de retail

Net zoals alle andere planten van Valstar Plant BV, geldt voor de platycodon dat de retail met onze kwekerij altijd een sterke plant in huis haalt. Zo kunt u uw klanten altijd de beste planten aanbieden, die lang meegaan. Dit geldt overigens niet alleen voor de bloeiende planten zoals de platycodon, maar ook voor de groenteplanten die ons bedrijf voor de retail aanbiedt. Door onze unieke kweekmethoden bieden wij altijd volle planten, met veel bloemen of groenten. In het geval van onze groentenplanten is ook de groente van hoge kwaliteit. De paprika’s, aubergines, tomaten en komkommers zien er altijd mooi uit, en smaken ontzettend lekker. Ook gaat de groente lang mee. Het lang meegaan geldt overigens zeker ook voor de platycodon van onze kwekerij, zodat u in de retail altijd mooie planten kunt verkopen in uw tuincentrum.

Kom onze planten bekijken

Heeft u interesse in platycodon of andere bloeiende planten of groenteplanten voor de retail? Kom eens langs in onze kwekerij in ’s Gravenzande, niet ver van Den Haag. We laten u dan alle mogelijkheden zien, zodat u uw klanten alleen het beste kunt bieden. Heeft u vragen over hoe u dit kunt aanpakken? Bel dan naar +31 (0)174 212 021. Neemt u contact met ons op via e-mail op het e-mailadres op info@valstarplant.nl.

"We stemmen onze productie exact op uw wensen af."

– Ronald van der Sande