Platycodon voor in uw tuincentrum

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Sinds een aantal jaren is de platycodon een must voor in uw tuincentrum. Deze sterke plant heeft opvallende blauwe bloemetjes, die eruitzien als een ballonnetje wanneer de bloemetjes nog gesloten zijn, maar wanneer ze openbarsten, dan laten ze hun pracht en praal pas echt zien. Ook is deze plant zeer sterk, waardoor ze jarenlang meegaan. Het ballonklokje, zoals de plant in het Nederlands heet, is namelijk een winterharde vaste plant. Genoeg redenen dus om de platycodon te bestellen voor uw tuincentrum.

Platycodon voor uw tuincentrum zal zeer populair worden

Het ballonklokje is een populaire plant in veel Nederlandse tuinen. De plant ziet er namelijk uniek uit, en is daardoor altijd een blikvanger. Daarnaast heeft de plant een schitterende blauwe kleur. Deze unieke plant doet het ook nog eens heel goed in het Nederlandse klimaat. Daarom wordt de platycodon voor uw tuincentrum vast en zeker een grote hit. Natuurlijk vindt u in ons tuincentrum in ’s Gravenzande, niet ver van Den Haag, ook andere populaire planten, zoals de begonia in veel verschillende vormen, de chrysant  en de potroos.

Kom langs, bel of stuur een e-mail

Heeft u interesse in de platycodon of een andere mooie plant voor uw tuincentrum? Kom dan eens langs bij onze kwekerij. Heeft u algemene vragen? Dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)174 212 021. Neem contact met ons op door het sturen van een e-mail naar info@valstarplant.nl.

"Als we complimenten krijgen over onze opkweekinspanning beginnen we allemaal te glimmen."

– Ronald van der Sande