Onze platycodonkwekerij in het Westland biedt kwaliteit

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Bij onze platycodonkwekerij in het Westland vindt u een bijzondere plant. Zoals u waarschijnlijk wel weet, is de platycodon, oftewel het ballonklokje, is een populaire plant. Het schitterende plantje met de bijzondere blauwe bloemetjes is de blikvanger in iedere tuin. De bloemetjes hebben een bijzondere vorm. In het begin, wanneer ze nog niet zijn opengebarsten, hebben ze een bijzondere vorm, want ze zien eruit als kleine ballonnetjes. Wanneer de plant gaat bloeien en de bloemetjes openbarsten, dan laten ze hun kleurenpracht op een prachtige manier zien.

Ontdek de hoge kwaliteit van de planten van onze platycodonkwekerij in het Westland

Valstar Plant BV uit ’s Gravenzande, nabij Den Haag, biedt zijn klanten altijd een zeer hoge kwaliteit. Onze planten zijn altijd zeer sterk en zien er prachtig uit. De planten hebben veel bloemen, en voor onze groenteplanten geldt dat zij al snel volhangen met de lekkerste komkommers, paprika’s, aubergines en tomaten. Deze hoge kwaliteit is mogelijk doordat wij de juiste kweekmethoden gebruiken. Zo kweken wij een plant bijvoorbeeld op een grondstam, een aanzet van dezelfde plant. Hierdoor wordt het ballonklokje in onze platycodonkwekerij in het Westland zeer sterk, en staan deze planten vol met schitterende blauwe bloemetjes, voor in uw kwekerij.

Kom de mooiste planten bekijken in onze kwekerij

Bent u benieuwd geworden naar onze sterke en mooie planten? Kom voor het inkopen van deze plant eens langs in onze platycodonkwekerij in het Westland, waar wij overigens ook andere schitterende planten, zoals een celosia, de begonia of de potroos kweken. Onze specialisten vertellen u er alles over. De experts zijn overigens voor vragen ook bereikbaar op +31 (0)174 212 021, of door het sturen van een e-mail naar info@valstarplant.nl.

"We stemmen onze productie exact op uw wensen af."

– Ronald van der Sande