Een potroos inkopen geeft iedereen de kans te genieten van rozen

✔ Eigen merk: Bellisima
✔ Specialist in dubbelbloemige chrysanten
✔ Volle bloemen d.m.v. bloemschermen

Als u besluit een potroos te gaan inkopen, dan is dat een goede keuze. Want wie houdt er nu niet van rozen? Met een potroos kan iedereen genieten van deze mooie plant met betekenis. Wist u dat rozen veel zeggen met hun kleur? Rode rozen staan natuurlijk voor de liefde, terwijl u met gele rozen aan uw geliefde kunt aangeven dat u liever alleen door het leven gaat. De roos is dus niet zomaar een bloem. Niet gek dus dat de roos zo populair is. Helaas heeft niet iedereen plaats voor een rozenstruik in de tuin omdat ze misschien helemaal geen tuin hebben, maar een balkon. Door het inkopen van de potroos kunt u ook deze mensen laten genieten van de rozenpracht.

De potroos inkopen bij een specialist die maatwerk levert

Een potroos inkopen, kunt u bij heel veel kwekerijen doen. Maar wanneer u ervoor kiest om dit te doen bij Plantenkwekerij Valstar Plant BV uit ’s Gravenzande, ervaart u optimale service. Onze ervaren specialisten gaan graag met u in gesprek over de door u gewenste kleur van de potroos, maar we vertellen u ook alles over de hoge kwaliteit van onze planten. Als we duidelijk hebben welke rozensoort en kleur u wenst, gaan we voor u aan de slag. Daarna worden de planten zorgvuldig verpakt in de door onszelf ontwikkelde Bellisima-verpakkingen, die ervoor zorgen dat de rozen en andere planten, zoals chrysanten, celosia’s en begonia’s, veilig vervoerd kunnen worden en mooi in het schap staan. Dit geldt natuurlijk ook voor onze groenteplanten. Wij ontwikkelen overigens ook verpakkingen op maat, blanke hoezen en onze speciale ‘With love’ hoezen.

Breng een bezoek aan onze kwekerij

Wilt u ook een potroos inkopen bij een goede kwekerij in ’s Gravenzande, in de buurt van Den Haag? Ga dan met ons in gesprek over uw wensen en eisen. Daarvoor kunt u natuurlijk bellen naar +31 (0)174 212 021 en u kunt ook e-mailen naar info@valstarplant.nl. Maar u kunt het best even langskomen in onze kwekerij, zodat we u alles kunnen vertellen over de mogelijkheden en een aantal opties laten zien. Maak van tevoren wel even een afspraak, dan weet u zeker dat wij de tijd voor u hebben.

"Als we complimenten krijgen over onze opkweekinspanning beginnen we allemaal te glimmen."

– Ronald van der Sande